Op zoek naar een zelfstandige woning in Delft?
48 uur eerder reageren? Neem een Early bird account!

Antonia Veerstraat

118 studio's

Delft

Delft is één van de oudste steden van Nederland met een schitterende historische binnenstad. Het oude stadshart is sinds de middeleeuwen weinig veranderd en is internationaal een toeristische trekpleister. Naast de historie biedt Delft een ruim aanbod aan kunst- & cultuur en onderwijs met als belangrijkste instelling de Technische Universiteit. Hierdoor is Delft en omgeving ook aantrekkelijk als vestigingsgebied voor vele techbedrijven en start-ups. Delft is landelijk gezien centraal gelegen en kent een prima ontsluiting door station Delft Centraal van waaruit je snel en eenvoudig door kan reizen in de richting van Den Haag of Rotterdam.

Antonia Veerstraat

Aan de Antonia Veerstraat in het zuidwesten van Delft realiseert Stuworld 118 zelfstandige studio’s voor alle doelgroepen. De Antonia Veerstraat ligt hemelsbreed op 1000 meter afstand van het centraal station en de TU campus. In 5 minuten ben je op de fiets op één van beide locaties. In 2 aaneengesloten gebouwen, worden 118 zelfstandige gerealiseerd en hoogwaardig afgewerkt. De oplevering vind plaats in week 30 (vanaf 24 juli 2017).

De studio’s hebben een afmeting van 29 tot en met 64 vierkante meter. Het complex heeft een eigen wasserette (tegen gunstig tarief), maar de grotere studio’s beschikken ook over een eigen aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger en hebben tevens een eigen meterkast. Daarnaast is er een fietsenstalling, gemeenschappelijke buitenruimte en 34 parkeerplaatsen op eigen terrein die los bij te huren zijn. Verder is het complex voorzien van een elektronisch toegangscontrolesysteem. In het gebouw is een lift aanwezig.

De studio's

Alle studio’s beschikken over een eigen luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit 4 pits elektrische kookplaat, onderbouw afzuigkap, koelvriescombinatie en thermostaat mengkraan. De badkamers hebben een hangtoilet, wastafel en douche met thermostaat mengkraan. Verder beschikken alle studio’s over centrale verwarming, glasvezel internet en digitale radio & televisie via IP en een intercomsysteem. Het merendeel van de de studio’s beschikt over een gemeenschappelijke wasserette ruimte, de grotere studio's hebben een aansluitvoorziening in de woning. De studio’s worden met witte afgewerkte muren, vloer- en raambekleding en meubilair en zijn dus direct klaar om in te trekken.

Huurprijzen

De studio’s varieren in huurprijs van € 626,84 voor 29m2 tot € 834,20 voor 64m2 kale huur per maand exclusief servicekosten.

Onderstaande prijzen zijn inclusief servicekosten!

 

Servicekosten

Voor alle woningen in het gebouw geldt naast de huurprijs een toeslag in de vorm van een voorschot op de servicekosten. De hoogte van het voorschot servicekosten is afhankelijk van de woning aangezien een aantal woningen over eigen bemetering beschikt en een aantal over een gezamenlijke bemetering. Daarnaast hebben de woningen in het laagbouw gedeelte eigen aansluitingen voor een wasmachine en droger en nemen daarom geen wasserette diensten af. Hierdoor is het voorschot servicekosten € 125,00 of € 145,00. De exacte hoogte voor de woning van jouw keuze vind je op de woning detailpagina. Eens per jaar worden de werkelijke kosten met dit voorschot verrekend. In dit bedrag zitten verwerkt:

 • vergoeding voor stoffering en meubilering van de woning,
 • vergoeding voor gebruik van de wasserette (afhankelijk van de woning),
 • vergoeding voor levering radio, televisie en glasvezel internet,
 • levering van gas, water en elektra voor de gemeenschappelijke ruimte,
 • levering van gas, water en elektra voor de eigen woning (afhankelijk van de woning),
 • vergoeding voor de schoonmaak van de algemene ruimte,
 • vergoeding voor de diensten van de huismeester.

 

Bijkomende kosten

Je dient rekening te houden met de gemeentelijke belastingen die je als inwoner van Delft moet betalen (kijk voor de tarieven op de website van de gemeente Delft). Je dient tevens, afhankelijk van de woning, zelf voor je woning een elektriciteit contract, warmte- en waterlevering af te sluiten met een leverancier. De kosten hiervoor zijn variabel en afhankelijk van je eigen verbruik.

 

Parkeerplaats

Bij het complex bevinden zich tevens 34 parkeerplaatsen op afgesloten en overdekt eigen terrein. De huur van een parkeerplaats is optioneel en bedraagt € 50,- per maand per parkeerplaats. Huur van meerdere parkeerplaatsen voor meerdere auto’s of motorfietsen is mogelijk.

.

Huurtoeslag

Op de studio’s tot een prijs van € 710,- kale huur per maand kan vanaf 23 jaar en ouder huurtoeslag aangevraagd worden. Op alle andere woningen niet. Voor meer informatie over de huurtoeslag verwijzen wij je naar de site van de belastingdienst. Ten behoeve van een proefberekening geven wij nog geen onderverdeling van servicekosten aangezien het een voorschot betreft en de feitelijke kosten nog niet bekent zijn. Meer informatie over huurtoeslag vind je op de site van de belastingdienst

 

Selectie criteria & voorwaarden

Om in aanmerking te komen als huurder voor een woning aan de Antonia Veerstraat stellen we een aantal voorwaarden

 • Je dient een bruto-maandinkomen van tenminste 2,0 maal de maandhuur (excl. servicekosten) te hebben. Ook ontvangst van studiefinanciering/lening telt als inkomen.
 • Samenwonen is toegestaan,
 • Heb je geen of te weinig inkomen uit werk of uit studiefinanciering/lening dan voldoet ook een garantstelling met kopie legitimatiebewijs van bijvoorbeeld je ouders/verzorgers. Houd er daarbij rekening mee dat we een bewijs van inkomen vragen van je ouders van tenminste 3,5 maal de kale huurprijs per maand.
 • Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden kandidaten af te wijzen,
 • De minimale huurtermijn van een studio is 12 maanden,
 • Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.