Studio of kamer huren aan de Eisenhowerlaan in Den Haag? Stuworld.nl
48 uur eerder reageren? Neem een Early bird account!

Eisenhowerlaan

128 Studio's & 68 kamers

Den Haag

Mooie stad achter de duinen! Politieke stad van Nederland en internationale hoofdstad van de rechtspraak. Alhoewel Den Haag als één van de vier grootste steden van Nederland over een moderne skyline beschikt kent het al net zo'n grote historie. Het historische centrum met onder andere het Binnenhof zorgen voor karakteristieke en gezellige uitstraling. Er zijn meer dan voldoende uitgaansgelegenheden en Den Haag beschikt over prachtige parken en je bent uiteraard zo op het strand bij Scheveningen. De stad kent een grote hoeveelheid aan culturele voorzieningen, evenementen en bezienswaardigheden. Voor wat betreft onderwijs is in Den Haag de Haagsche Hogeschool gevestigd maar heeft ook de universiteit van Leiden hier een aantal dependances. Den Haag is een stad die je in zijn diversiteit zal doen verrassen.

Eisenhowerlaan

In het Statenkwartier, gelegen aan de Noordwestkant en Scheveningen, beheert Stuworld aan de Eisenhowerlaan 146-148-150 128 studio's en 68 kamers. De Eisenhowerlaan ligt naast het ADC-ICTY dat ookwel bekend is als international strafhof en voor de deur een tramhalte naar het treinstation Den Haag Hollandspoor of Den Haag Centraal vanwaar je snel door kan reizen naar Leiden, Delft, Amsterdam en Rotterdam per trein of een tram kan nemen richting het centrum. In de directe omgeving van het complex liggen talloze parken waar je uitstekend kan recreeren en winkeltjes waar je terecht kan voor jouw dagelijkse boodschappen en/of inrichting van je woning.

De woningen

Het complex bestaat uit 3 torens met huisnummer 146, 148 en 150. In toren 146 en 148 vind je de studio's. Alle studio’s beschikken over een eigen keuken voorzien van apparatuur bestaande uit elektrische kookplaat, onderbouw afzuigkap, koelvriescombinatie en mengkraan. De badkamers hebben een toilet, wastafel en douche met mengkraan. Verder beschikken alle studio’s over verwarming, internet en digitale radio & televisie. De studio’s worden gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd en zijn dus direct klaar om in te trekken. De kamers hebben geen eigen badkamer en keuken, maar zijn verder hetzelfde ingericht als de studio's. De kamers hebben per verdieping een gemeenschappelijke douche- en toiletruimte en keuken.

Huurprijzen

De studio’s varieren in huurprijs van € 405,00 tot € 565,00 kale huur (exclusief servicekosten) per maand afhankelijk van de oppervlakte. De kamers van € 360,00 tot € 445,00 kale huur (exclusief servicekosten) per maand afhankelijk van de oppervlakte.

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief servicekosten

Servicekosten

Voor alle woningen in het gebouw geldt naast de huurprijs een toeslag in de vorm van een voorschot op de servicekosten. De hoogte van het voorschot servicekosten is voor alle woningen hetzelfde ongeacht de grootte van de woning en bedraagt € 110,00 per maand. Eens per jaar worden de werkelijke kosten met dit voorschot verrekend. In dit bedrag zitten verwerkt:

 • vergoeding voor stoffering en meubilering van de woning,
 • vergoeding voor levering radio, televisie en internet,
 • levering van gas, water en elektra voor de gemeenschappelijke ruimte,
 • levering van gas, water en elektra voor de eigen woning,
 • vergoeding voor de schoonmaak van de algemene ruimte,
 • vergoeding voor gebruik van de wasserette,
 • vergoeding voor de diensten van de huismeester.

Bijkomende kosten

Bijna alles is geregeld voor je, maar je dient als bewoner van een studio nog rekening te houden met de gemeentelijke belastingen die je als inwoner van Den Haag moet betalen (kijk voor de tarieven op de website van de gemeente Den Haag). Als bewoner van een kamer gelden deze kosten niet en zitten verrekend in de huurpijs van de kamer.

Parkeerplaats

Bij het complex bevinden zich een aantal parkeerplaatsen, deze zijn apart bij te huren per maand. Vraag hier apart naar wanneer je gaat huren aan de Eisenhowerlaan. Er is wel een inpandige fietsenstalling aanweizg.

Huurtoeslag

Op alle studio’s kan vanaf 23 jaar en ouder huurtoeslag aangevraagd worden. Voor meer informatie over de huurtoeslag verwijzen wij je naar de site van de belastingdienst. Ten behoeve van een proefberekening geven wij nog geen onderverdeling van servicekosten aangezien het een voorschot betreft en de feitelijke kosten nog niet bekent zijn. Meer informatie over huurtoeslag vind je op de site van de belastingdienst

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief servicekosten

Selectie criteria & voorwaarden

Om in aanmerking te komen als huurder voor een woning aan de Eisenhowerlaan stellen we een aantal voorwaarden

 • Je dient een bruto-maandinkomen van tenminste 2,0 maal de maandhuur (excl. servicekosten) te hebben. Ook ontvangst van studiefinanciering/lening telt als inkomen.
 • Samenwonen is niet toegestaan,
 • Heb je geen of te weinig inkomen uit werk of uit studiefinanciering/lening dan voldoet ook een garantstelling met kopie legitimatiebewijs van bijvoorbeeld je ouders/verzorgers. Houd er daarbij rekening mee dat we een bewijs van inkomen vragen van je ouders van tenminste 3,5 maal de kale huurprijs per maand.
 • Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden kandidaten af te wijzen,
 • De minimale huurtermijn van een studio is 12 maanden,
 • Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.