Heerlijk wonen in Den Haag!
48 uur eerder reageren? Neem een Early bird account!

Waldorpstraat

72 studio's

Den Haag

Mooie stad achter de duinen! Politieke stad van Nederland en internationale hoofdstad van de rechtspraak. Alhoewel Den Haag als één van de vier grootste steden van Nederland over een moderne skyline beschikt kent het al net zo'n grote historie. Het historische centrum met onder andere het Binnenhof zorgen voor karakteristieke en gezellige uitstraling. Er zijn meer dan voldoende uitgaansgelegenheden en Den Haag beschikt over prachtige parken en je bent uiteraard zo op het strand bij Scheveningen. De stad kent een grote hoeveelheid aan culturele voorzieningen, evenementen en bezienswaardigheden. Voor wat betreft onderwijs is in Den Haag de Haagsche Hogeschool gevestigd maar heeft ook de universiteit van Leiden hier een aantal dependances. Den Haag is een stad die je in zijn diversiteit zal doen verrassen.

Waldorpstraat

In de Schildersbuurt, gelegen in het centrum van Den Haag, realiseert Stuworld aan de Waldorpstraat 72 studio's. De Waldorpstraat ligt naast de Haagsche Hogeschool en slechts enkele minuten lopen van het treinstation Den Haag Hollandspoor vanwaar je snel door kan reizen naar Leiden, Delft, Amsterdam en Rotterdam per trein of een tram kan nemen richting het centrum. Naast het complex ligt het winkelcentrum Megastores waar je terecht kan voor jouw dagelijkse boodschappen en inrichting van je woning.

 

De studio's

Alle studio’s beschikken over een eigen luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur bestaande uit 4 pits elektrische kookplaat, onderbouw afzuigkap, koelvriescombinatie en thermostaat mengkraan. De badkamers hebben een hangtoilet, wastafel en douche met thermostaat mengkraan en aansluitmogelijkheid voor een wasmachine en/of droger. Verder beschikken alle studio’s over centrale verwarming, glasvezel internet en digitale radio & televisie via IP en een intercomsysteem. De studio’s worden met witte afgewerkte muren en vloer- en raambekleding opgeleverd en zijn dus direct klaar om in te trekken.

Huurprijzen

De studio’s varieren in huurprijs van € 606,08 voor 23m2 tot € 683,83 voor 32m2 kale huur per maand exclusief servicekosten.

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief servicekosten

Servicekosten

Voor alle woningen in het gebouw geldt naast de huurprijs een toeslag in de vorm van een voorschot op de servicekosten. De hoogte van het voorschot servicekosten is voor alle woningen hetzelfde ongeacht de grootte van de en bedraagt € 119,00 per maand. Tegen een meerprijs van € 20,50 per maand is meubilering mogelijk. Eens per jaar worden de werkelijke kosten met dit voorschot verrekend. In dit bedrag zitten verwerkt:

 • vergoeding voor stoffering en meubilering (meerprijs € 20,50) van de woning,
 • vergoeding voor levering radio, televisie en glasvezel internet,
 • levering van gas, water en elektra voor de gemeenschappelijke ruimte,
 • levering van gas, water en elektra voor de eigen woning,
 • vergoeding voor de schoonmaak van de algemene ruimte,
 • vergoeding voor de diensten van de huismeester.

Bijkomende kosten

Bijna alles is geregeld voor je, maar je dient nog rekening te houden met de gemeentelijke belastingen die je als inwoner van Den Haag moet betalen (kijk voor de tarieven op de website van de gemeente Den Haag).

Parkeerplaats

Bij het complex bevinden zich helaas geen parkeerplaatsen. Er is wel een inpandige fietsenstalling aanweizg.

Huurtoeslag

Op alle studio’s kan vanaf 23 jaar en ouder huurtoeslag aangevraagd worden. Voor meer informatie over de huurtoeslag verwijzen wij je naar de site van de belastingdienst. Ten behoeve van een proefberekening geven wij nog geen onderverdeling van servicekosten aangezien het een voorschot betreft en de feitelijke kosten nog niet bekent zijn. Meer informatie over huurtoeslag vind je op de site van de belastingdienst

 

Onderstaande prijzen zijn inclusief servicekosten

Selectie criteria & voorwaarden

Om in aanmerking te komen als huurder voor een woning aan de Waldorpstraat stellen we een aantal voorwaarden

 • Je dient een bruto-maandinkomen van tenminste 2,0 maal de maandhuur (excl. servicekosten) te hebben. Ook ontvangst van studiefinanciering/lening telt als inkomen.
 • Samenwonen is NIET toegestaan,
 • Heb je geen of te weinig inkomen uit werk of uit studiefinanciering/lening dan voldoet ook een garantstelling met kopie legitimatiebewijs van bijvoorbeeld je ouders/verzorgers. Houd er daarbij rekening mee dat we een bewijs van inkomen vragen van je ouders van tenminste 3,5 maal de kale huurprijs per maand.
 • Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden kandidaten af te wijzen,
 • De minimale huurtermijn van een studio is 12 maanden,
 • Onderverhuur is niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.