Veelgestelde vragen
48 uur eerder reageren? Neem een Early bird account!

Veelgestelde vragen

Algemeen

Als je ingelogd bent op Stuworld.nl kun je (bijvoorbeeld bij verhuizing) je gegevens aanpassen bij ‘Instellingen’.

Van de bemiddelaars en verhuurders die hun woonruimte op Stuworld aanbieden, mag je verwachten dat je binnen een week een antwoord ontvangt als je gereageerd hebt op woonruimte. Is dat niet het geval, dan kun je dat aan ons melden. Stuworld kan geen garantie geven op de snelheid waarmee je reactie(s) worden beantwoord.

De algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Hieraan is geen maximum verbonden. Dezelfde woonruimte mag echter maar één keer worden aangeboden. Als een woonruimte meerdere keren door iemand wordt geplaatst, dan kun je dit aan ons melden. Stuworld zal deze woonruimte dan zo spoedig mogelijk verwijderen van de website.

Na registratie heb je van Stuworld een e-mail ontvangen met daarin je inloggegevens. Controleer eerst of je deze e-mail nog hebt. Mocht je deze e-mail niet meer hebben, vraag dan met de optie Wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord aan. Je inloggegevens worden dan verstuurd naar je opgegeven e-mailadres.

Als je zeker weet dat je inloggegevens juist zijn, controleer dan je browser, firewall en anti-virusprogramma op sessies en cookies van Stuworld.nl.

Na registratie ontvang je van Stuworld binnen enkele minuten een e-mail op het opgegeven e-mailadres met daarin de inloggegevens. Als je deze e-mail niet ontvangt dan kan dat de volgende oorzaken hebben:

1. Het kan zijn dat de e-mail door een te strenge spamfilter bij je junkmail is beland.

2. Je inbox is vol.

Als je per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven, dan zal je je opnieuw moeten aanmelden met het juiste e-mailadres.

In principe wel, mits je eigenaar, huurder of beheerder van de aangeboden woonruimte bent.

Het plaatsen van woonruimte is gratis. Voor leden is het dan mogelijk om te reageren op deze woonruimte.

De Stucard is een kortingspas speciaal voor jongeren waarmee je profiteert van kortingen waar je écht wat aan hebt. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de nieuwste acties en kortingen waar je recht op hebt als pashouder. Stucard aanvragen

Waarom StuWorld?

Professioneel
beheer & expertise

Gratis
huren & verhuren

Exclusief & gecontroleerd
woningaanbod